Čokoláda Domori Aristide Camerun 70% hořká (pecky) 1 kg/sáček alu

806,60 Kč / ks 666,60 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
30.9.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
806,60 Kč / ks
3 - 9 ks = sleva 3 %
782,40 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
766,30 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Čokoláda Domori Aristide Camerun 70% hořká (pecky) 1 kg/sáček alu
Novinka

Detailní popis produktu

Jedinečná řada čokolád Single Origin, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena a původního typu kakaovníku (aromatique jemného). Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z rozmanitých zemí, jako je Venezuela, Peru, Madagaskar, Ekvádor, Kolumbie, Kamerunu a Tanzanie.
Kakao z Kamerunu je aromatické kakao druhu Forastero nebo Trinidario. Je vyrobeno ve spolupráci s Konfederací francouzských cukrářů a výrobců čokolády, které předsedá Aristide Tchemtchoua. Má osvěžující a lahodné aroma s tóny tropického ovoce, papaya a růží na pozadí. Je lehce nahořklá a stahující s nádechem kakaové chuti.
Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.
Složení: Kakao Cameroon 57%, kakaové máslo 13%, třtinový cukr, sojový lecitin. Bez jakýchkoliv dalších příměsí.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 55 °C, poté se ochladí na 28/29 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 31-32 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 14-20°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM994-1

Podobné produkty

MOI-DOM7252-05
Čokoláda Domori MOROGORO Tanzania 68% hořká (pecky) 1 kg/sáček alu
MOI-DOM7261-1