Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Cukrový zdobící mix, Sprinkles Over the rainbow, Německo 80g /18857 Barevný mix na téma jednorožec unicorn

Kód: 4250712388576
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
106,80 Kč / balení 95,40 Kč bez DPH 133,50 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (1 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pestré cukrové sypání v uzavíratelné dóze. Dlouhá trvanlivost. 

Průměr zdobení : mix, cca 1-10 mm

Proč volit právě cukrářské potřeby Cake Masters?

Představte si, že se blíží narozeniny vašeho dítěte a vy chcete upéct dort, který mu vykouzlí úsměv na tváři. Chcete, aby dort vypadal úžasně a chutnal fantasticky. Ale i když jste zkušená cukrářka nebo cukrář, zjistíte, že vám chybí něco, co by dort povzneslo na vyšší úroveň. Zkusili jste různé techniky zdobení, ale výsledek nikdy není tak profesionální a působivý, jak jste doufali. Cítíte se frustrovaně a nejistě, protože chcete pro své dítě to nejlepší, ale nevíte, jak toho dosáhnout.

Představte si, že držíte v rukou dokonale ozdobený dort, který vypadá, jako by ho vytvořil profesionální cukrář. Dort má hladký povrch a lesklou glazuru, která láká k ochutnání. Na povrchu jsou nádherné ozdoby a třpytivé sypání, které dortu dodávají šmrnc a jedinečnost. Dort je tak krásný, že sklidíte obdiv od všech hostů na oslavě. Vaše dítě má obrovskou radost a cítí se výjimečně. Jste pyšná na to, co jste dokázali vytvořit, a máte radost z úsměvů a štěstí, které dort přináší. Péct a zdobit dorty se stane vaší vášní a koníčkem, který vám přináší radost a uspokojení.

Naše cukrové sypání na dorty je prostě nejlepší

S naším cukrovým sypáním na dorty od německé značky Cake Masters se stane přechod od frustrace k dortové dokonalosti hračkou. Toto vysoce kvalitní sypání je speciálně navrženo tak, aby dodalo vašim dortům profesionální vzhled a výjimečnou chuť. Jemně barevné krystalky cukru se krásně třpytí a dodávají dortům nezaměnitelný šmrnc. Sypání je dostupné v různých barvách a tvarech, takže si můžete vybrat přesně podle svého vkusu a stylu dortu.

Naše cukrové sypání lze snadno kombinovat s jedlým papírem, který je hitem moderního zdobení dortů. Použití je velmi snadné a zvládne ho i začátečník. Stačí sypání nasypat na dort nebo aplikovat pomocí šablony a vytvoříte dokonalé ozdoby během několika minut.

S cukrovým sypáním Cake Masters se stanete hvězdou každé oslavy a vaše dorty okouzlí všechny od dětí až po dospělé labužníky. Uvidíte nadšení a radost v očích svých blízkých a pocítíte hrdost na své umění. Pečení a zdobení dortů se stane koníčkem, který vám bude přinášet radost a uspokojení. Tak neváhejte a pořiďte si naše cukrové sypání ještě dnes. Otevřete dveře do světa dokonalých dortů a užijte si sladký pocit úspěchu!

Složení:

Cukr, ŠKROBY (Z PŠENICE, KUKUŘICE, BRAMBORY), glukózový sirup, invertní cukrový sirup, PŠENIČNÁ MOUKA TVRDÁ, cukrový sirup, slunečnicový olej, rýžová mouka, dextróza, maltodextrin, zahušťovadlo: E 414 (arabská guma), stearan hořečnatý; Barviva: E 100 (kurkumin), E 102* (tartrazin), E 131 (patentová modř V), E 132 (indigotin), E 133 (brilantní modř FCF), E 172 (oxidy železa a hydroxidy železa), E 174 ( stříbrný); rostlinný tuk, aroma, jedlá sůl, okyselovadlo: kyselina citrónová; Nátěrová látka: bílý včelí vosk, E 904 (šelak), E 903 (karnaubský vosk). *může narušit aktivitu a pozornost dětí. Může obsahovat stopy MLÉKA, SÓJE, PŠENICE.
 

Nutriční hodnoty na 100g:

energie 1655 KJ / 390 kcal
tuk 1,5 g / z toho celkem mastné kyseliny0,6 g
sacharidy 94,7 g / z toho cukry 81,6 g
protein 0,6 g
sůl 0,1 g

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: