Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Domácí pekárna Cake Masters s keramickým povrchem /16931 Pro pečení chleba a sladkého pečiva ✅

Kód: 4250712369315
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
2 999,60 Kč / ks 2 479 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Německá pekárna na domácí chléb a sladké pečení

Chcete argumenty, čtěte dále, nebudete litovat. Nová generace domácí pekárny je tu, chlém z domácí pekárny již není jen gumová spařená hrouda těsta. Nyní je chléb opravdu křupavý a vláčný jako od pekaře.

Příprava domácího chleba Vám nezabere ani 3 minuty vašeho času

Proč péct doma chléb? Nedělá se to kvůli úspoře financí, mnohy vás domácí chléb vychází dráž než v obchodě, ale ta chuť a požitek z křupavé kůrky je nepopsatelná. Dokud nevyzkoušíte, nepoznáte ten pocit. Pekárna na domácí chléb je chytrá, večer nasypete směs a potřebné suroviny (většinou je to jen voda navíc), zvolíte program a nastavíte odpočet času, ráno se probudíte a po domácnosti vám voní čerstvý křupavý chléb. Snídaně celé vaší rodiny, se okamžitě stanou rituálem a budete chtít zkoušet, další a další druhy domácího chleba nebo sladkých briošek. To není vše, v pekárně upečete i sladké chlebíčky, domácí toustový chléb nebo světlý francouzkský, či balkánský chléb jaký znáte z Itálie a Chorvatska.

Možnost péct 3 velikosti domácího chleba 500 - 1000 g ze všech druhů mouky

Tento stroj na pečení chleba a koláčů Bakery Professional Line byl speciálně vyvinut pro směsi na pečení Cake Masters. Tyto směsi na pečení jsou k dispozici samostatně v našem internetovém obchodě. Jednoduše zadejte číslo programu z obalu směsi na pečení přímo na pekárně, přidejte vodu a je to. Pekárna na chleba se postará o zbytek. Samozřejmě můžete použít i jiné směsi na pečení nebo vlastní recepty k výrobě vlastních receptů na chléb, koláče, jogurty, džemy, rýžový nákyp a těsto na těstoviny.

domácí pekárna

Křupavá kůrka domácího chleba je garantována!

Můžete zvolit číslo pečícího programu uvedené na pečicí směsi pro tento spotřebič a získat tak dokonalý výsledek pečení. Pokud používáte vlastní recepty, použijte jako vodítko podobné druhy chleba nebo použijte některý z domácích programů. 

Možnost péct i Low Carb a proteinový chléb

Žijete zdravě a preferujete absenci mouky a naopak preferujete přítomnost proteinu s nízkým obsahem sacharidů? Bingo! V naší nabídce najdete i Low Carb proteinový večerní chleba, který chutná dokonala. Je křupavý a kdo neví, že je bez mouky nepozná rozdíl. Nekupujte již gumový večerní chleba, když si můžete doma upéct svůj vysněný večerní chleba v křupavé podobě. Navíc si ho můžeze obohatit o smaženou cibulku, kousky škvarků, oregano nebo oříšky. Dokonalé, co říkáte?

Automat nebo intuitivní chytrý domácí pekař

Nastavitelné jsou doby hnětení, odpočinku a pečení, stejně jako stupeň zhnědnutí a množství nebo velikost chleba. Lze také zvolit předvolbu času, kdy má být proces pečení ukončen, a to maximálně na 15 hodin.

Specifikace:

Výkon: 600W
Příkon: 220-240V, 50Hz
Kabel: 1,20 m
Rozměry (D/Š/V): 37x26,7x30,7cm Nádoba pečící formy (D/Š/V): 17x13x12cm, dostačující pro 500g, 750g a 1 000 g
Hmotnost: 5,5 kg
Vybavení: nerezové pouzdro, víko s průhledem a rukojetí, pekáč s keramickým povlakem, hnětací hák
Příslušenství: odměrka, odměrka, háková špejle pro hnětací hák, návod k obsluze

Představte si tu vůni čerstvě upečeného, křupavého chleba, která se line vaší domácností

S naší domácí pekárnou se tato představa stane každodenní realitou! Dopřejte sobě a své rodině to nejlepší - zdravý, voňavý chléb připravený s láskou přímo u vás doma. Naše domácí pekárna je chytrý pomocník, který za vás odvede všechnu práci. Stačí jen přidat suroviny, zvolit program a o zbytek se postará sama. Díky nastavitelným dobám hnětení, odpočinku a pečení, stejně jako možnosti zvolit stupeň zhnědnutí a velikost chleba, bude výsledek pokaždé perfektní. A co víc, můžete si nastavit čas, kdy má být chléb hotový, až 15 hodin dopředu!

Máte málo času a bojíte se dlouhé přípravy? Vůbec, celý proces přípravy chleba, vám nezabere více než 3 minuty času!

S naší pekárnou už nebudete muset řešit zdlouhavé přípravy. Do většiny našich více než 20 druhů směsí na chleby a sladké pečivo stačí přidat jen vlažnou vodu. O nic dalšího se nemusíte starat, dokonalý výsledek je zaručen. Vždy budete mít po ruce křupavý chléb s nadýchanou střídkou přesně podle vašich představ. A navíc, s naší pekárnou můžete péct i zdravé Low Carb a proteinové chleby!

Neváhejte a pořiďte si naši domácí pekárnu ještě dnes

Dopřejte sobě a svým blízkým potěšení z čerstvého, voňavého pečiva každý den. S našimi směsmi a spolehlivou pekárnou se můžete těšit na pohodové snídaně a zdravé svačiny pro celou rodinu. Udělejte radost sobě i svému okolí s domácí pekárnou, která vám usnadní život a prozáří domov.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: