Detailní popis produktu
- 
     Online prodej potravinNakupovat potraviny, drogerii a další potřeby pro domácnost online se vyplatí. Náš online supermarket Terunka.cz, toho má v kategorii: mnohem více. Prohlédněte si celou naší nabídku a ušetřete svůj čas i peníze.Dr. Oetker Pařížský dort 550 g za skvělou cenu, máme skladem.
 Doručujeme rychle a levně. Potraviny, drogerii, vybavení do kuchyně nebo třeba oblíbené nápoje? Vše tu u nás najdete. Vyzkoušejte náš vyhledávač potravin. Nákup zavážíme všem a do všech míst České i Slovenské republiky a to vč. vesnic nebo malých obcí. Nákup potravin s rozvozem k Vám domů nebo do výdejen a boxů. Potraviny za akční ceny. Doručujeme rychle, online nákup může být již zítra u Vás. Běžná doba doručení je 2 dny. Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Informace platí zejména pro uvedený počet kusů ve velkoobchodním balení, nebo celkovou hmotnost uvedenou zde v popisku a to v části "zákonný názvu potraviny" - ten vyplývá z velkoobchodního názvu zboží. 
 
 ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
 
 
- Pařížský dort 550 g, sypká směs na přípravu dortu
- 
     
 SLOŽENÍ produktu Dr. Oetker Pařížský dort 550 g:
- PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové kousky;země původu Německo; 7 %,(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma), kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vláknina, aroma.
- 
     
 Jaké má produkt ALERGENY?
- Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy); Může obsahovat: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
- 
     
 NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Dr. Oetker Pařížský dort 550 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 292kcal, Bílkoviny 5,2g, Tuky 17g, Mastné kyseliny nasycené 9,4g, Sacharidy 30g, Cukry 17g, Vláknina 0g, Sůl 0,55g
- 
     Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 550g
- 
     
 PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
- Skladujte v suchu.
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu O 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 cjce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Vše pro pečení | 
|---|---|
| EAN: | 8595072618953 | 
| Kód výrobce: | 81.65 | 
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. | 
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
| Výrobní společnost : | Dr. Oetker, spol. s r.o. | 
|---|---|
| Adresa : | Americká 2335, 272 01 Kladno | 
.png)
 
 
                         
                        

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    