Mouka Semola z tvrdé pšenice jemně mletá, chléb, ciabatte, Petra 500 g/bal
Detailní popis produktu
Mouka z tvrdé pšenice jemně mletá. Tomuto druhu mouky z tvrdé pšenice se v italštině říká „semola rimacinata“. Tradičně se vyráběla převážně na jihu Itálii, ale v současné době se rozšířila po celé zemi. Od mouky z měkké pšenice se liší výraznější granulaci a charakteristickou jantarovou barvou, která si odráží i na hotových výrobcích. Tato mouka se používá na focaccia, pizzy „na metr“ a v plechu, chléb, kynuté těsto a cukrářské výrobky.
Složení: mouka z tvrdé PŠENICE. Neobsahuje přidané látky. Muže obsahovat stopy SÓJI a HOŘČICE  
Info o produktu
Měrná jednotka: 
ks -  500 g/bal
Balení: 
12 ks/6 kg/kart, 96 kart/pal
Skladování: 
v suchu a chladu, teplota +20-22°C, vlhkost 65-68%
Země původu: 
Itálie
Kód: 
PET8610-05
	    .png)
 

