Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Sada Halloween dekorací | 12 ks /18488 Originální anglická dekorace z cukru

Kód: 5015462172030
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Culpitt
88,60 Kč / balení 79,10 Kč bez DPH 590,70 Kč / 100 g
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pestrobarevná dekorace z cukru pro Halloween

Chcete překvapit své hosty jedinečnými dezerty, které se nezapomenou! Představujeme Vám sadu Halloween dekorací s 12 kusy, které přinášejí dokonalého strašidelného ducha na váš stůl! Proč byste si měli tuto sadu pořídit? Vytvořte své vlastní strašidelné dorty a cupcakes s těmito jednoduchými a sladkými cukrovými dekoracemi. Naše jedinečná sada obsahuje strašidelné motivy jako čarodějnice, lebka, dýně a netopýr, které dodají vašim dezertům ten pravý Halloween vzhled

Originální anglický produkt pro Halloweenský čas s dětmi

Ale to není vše! Tyto dekorace jsou nejen výrazné a atraktivní, ale také velmi chutné. Představte si, jak si vaši hosté pochutnají na těchto sladkých dekoracích, zatímco si užívají atmosféru strašidelného večera. Navíc jsou tyto ozdoby hned k použití, takže vám ušetří čas a energii, kterou byste strávili výrobou vlastních dekorací. 

Sada pro pečení v čase Halloween

Tak nečekejte a udělejte z vaší halloweenské párty nezapomenutelný zážitek s naší sadou Halloween dekorací. Objednejte si je ještě dnes a nechte vaše hosty ohromit vašimi dovednostmi v dekorování dortů a cupcakes!


Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 15 g v krabičce - celkem 12 ks

Výrobce a země původu: Anglie, firma Culpitt

Postup přípravy:

ihned k použití

Složení:

Cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný tuk, PŘÍCHUŤ HORKÝCH MANDLÍ (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; zahušťovadlo: E 414; MLÉČNÉ PROTEINY, acidifikátor: E 330; Carthamus koncentrát, barviva: E 120, E 132, E 160a. Může obsahovat stopy lepku a ořechů.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1905 kJ / 455kcal
Tuky 16,8g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g
Sacharidy 68,7g
z toho cukry 44,3g
Vláknina 0g
Bílkoviny 6,8g
Sůl 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: