Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg) /D_6032
Kód: 2017000002796Související produkty
Detailní popis produktu
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.
Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414. / Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g margarínu (másla). Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g
Minimální trvanlivost: 10/2023
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.