VZHLEDEM K VYHLÁŠENÍ STAVU NOUZE ❌ A ZAVŘENÍ ČÁSTI VÝDEJEN, DOPORUČUJEME VOLIT DORUČENÍ KURÝREM PPL A NÁSLEDNĚ SI PŘESMĚROVAT ZÁSILKU PŘÍPADNĚ DO VÝDEJNY DLE POTŘEBY. DĚKUJEME ZA TRPĚLIVOST S PŘEPRAVCI
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg)
Popis
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.
Použití: 1000 g Boelero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.
Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář