Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g

Kód: 2017000002796
2 hodnocení
Značka: Zeelandia
103 Kč / ks 92 Kč bez DPH 20,60 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.2.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

 

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414.  /  Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g margarínu (másla). Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g

Minimální trvanlivost: 12/2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: