Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

77 Kč / ks 15 Kč / 100 g
Dostupnost: NA OBJEDNÁNÍ, ODEŠLEME: V ÚTERÝ 29.10.2024
Můžeme doručit do:
31.10.2024
Možnosti doručení
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g

Detailní popis produktu

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

 

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414.  /  Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g margarínu (másla). Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g

Minimální trvanlivost: 6/2025

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty