Čokoláda Agricacao Apurimac Milagros Peru 73% hořká, pecky 1 kg/sáček alu

1 267,50 Kč / ks 1 047,50 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
1 267,50 Kč / ks
3 - 9 ks = sleva 3 %
1 229,50 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
1 204,10 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Čokoláda Agricacao Apurimac Milagros Peru 73% hořká, pecky 1 kg/sáček alu

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Grand Crus, která zahrnuje nejjemnější čokolády z původního typu kakaovníku (aromatique jemného) ze zemí Jižní Ameriky. Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z jihoamerických zemí, jako je Ekvádor, Venezuela a Peru.
Milagros je výsledkem pečlivého výběru peruánského kakaa, proslulého svou svěží a kořenitou aromatickou paletou – od tónů kokosu, červeného ovoce a banánu po nádech skořice a černého pepře.
Tato čokoláda je ideální do mléčných specialit, kde se její kořenitost zvýrazní a zároveň vyváží, stejně jako do náplní a ganache. Apurimac Milagros je dokonalou volbou pro ty, kteří chtějí vnést do svých výrobků esenci And a nabídnout zákazníkům překvapivý chuťový zážitek.
Milagros, jehož název znamená ve španělštině „zázrak“, není jen čokoládou. Je to okouzlující zážitek, který potěší všechny milovníky exotických a rafinovaných chutí. Vypráví příběh kouzelné, tajemné a úchvatné peruánské země – jako zázrak, který se odhalí s každým soustem.
Milagros se rodí v srdci And, kde bují příroda a půda je živena čistými vodami. Každá degustace je návratem do této štědré země plné překvapení a skrytých pokladů.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 73 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00646-1

Podobné produkty

T1O9100101
MOI-DOM00656-1
UZQ9100101
MOI-DOM00632-1
WZQ9100101
MOI-DOM00644-1
60R9100101 0
MOI-DOM00657-1
MOI-DOM994-1
P1O9100101 0
MOI-DOM00644-05
MOI-DOM7252-05
RBP9100101
MOI-DOM00738-1
MOI-DOM00631-1