Čokoláda Agricacao Aristid Kamerun 42% mléčná, pecky 1 kg/sáček

712,60 Kč / ks 588,90 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
30.9.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
712,60 Kč / ks
3 - 9 ks = sleva 3 %
691,20 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
677 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Čokoláda Agricacao Aristid Kamerun 42% mléčná, pecky 1 kg/sáček
50S9100101
Novinka

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda od Agricacao z řady Selection, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena, a původního typu kakaovníku (aromatique jemného). Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z rozmanitých zemí, jako je Ekvádor, Ghana, Libérie a Kamerun.
Kakao z Kamerunu je aromatické kakao druhu Forastero nebo Trinitario. Je vyrobeno ve spolupráci s Konfederací francouzských cukrářů a výrobců čokolády, které předsedá Aristide Tchemtchoua. Aristid je ztělesněním intenzivních chutí s tóny kakaa, sušeného a čerstvého tropického ovoce, které připomínají kamerunskou červenou půdu a slunce. Je lehce nahořklá, trpká a stahující s nádechem kakaa. Ideální pro ty, kteří hledají chuťový zážitek, jenž ve vás probudí teplo a duši Kamerunu.
Ideální pro ruční i strojní potahování díky své vynikající tekutosti a stabilitě během zpracování. Je všestranní, a může se používat také i při výrobě pralinek, naplní, zmrzlin, dekorací a čokoládových pěn.
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, plnotučné sušené MLÉKO, emulgátor: SOJOVÝ lecitin. Kakao: min. 42 %.
Alergeny: mléko, sója. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00633-1