Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Domácí temperovací stroj na čokoládu Modecor Mini /MO30551

Kód: 8019447230071
V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Modecor
1 075,10 Kč / ks 888,50 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní mini tempírka na čokoládu Modecor Meltin Pot Mini

Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost použití vyměnitelné mísy,

Tempírka na čokoládu slouží k domácímu rozpouštění čokolády a polevy. Díky dvěma stupňům nastavení teploty můžeme temperovací stroj použít také jako fondue, neboť má schopnost udržet stálou teplotu čokolády.

Specifikace tempírky Modecor:

3 stupně temperace: 40-45 st. C, 30-32 st. C a 27-29 st. C

kapacita nádoby 300g

vyjímatelná nádoba: ANO

mytí v myčce: NE

provozní napětí 220V

digitální systém hlídaní teploty čokolády

hobby přístroj pro domácí temperaci čokolády obsahuje 1 kus nádobky pro rozpouštění čokolády.

 

Jak pracovat se strojem na temperování čokolády:

1. přístroj postavíme na pevnou nehořlavou pracovní desku

2. do přístroje vložíme nádobku pro rozpouštění čokolády

3. zapojíme přístroj do zásuvky

4. nastavíme otáčecí ovladač do polohy II a necháme asi 10 minut zahřát

5. do nádobky vsypeme cca 250g čokolády nebo polevy. Důležité: pokud používáme tabulkovou čokoládu, je nutné ji rozlámat na malé kousky.

6. během tavení občas čokoládu promícháme

7. jakmile se čokoláda rozpustí, ovladač nastavíme do stupně I., který bude udržovat čokoládu v tekutém stavu

8. můžeme přidat druhou nádobku s jinou čokoládou a postup opakovat

9. po ukončení rozehřívání nastavíme ovladač na stupeň o

10. vyjmeme napájecí kabel ze zásuvky

Video:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: