Detailní popis produktu
Kvalitní přírodní želatina živočišného původu ve formě plátků. Vhodná pro želírování dezertů, ovoce a aspiků, ztužení šlehačkových krémů a mousse, pojivo tuků a vody. Použití: Potřebný počet plátků namočíme do studené vody na 5-7 minut, poté želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (použití do omáček, ke ztužení lehkých krémů a šlehačkových mousse s nižším obsahem tuku). Použijeme-li želatinu do studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků), nabobtnalou želatinu dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně promícháme, než se rozpustí. Pozor: nesmí se přehřát, pouze rozpustit! Poté uložíme do chladu na 2-3 hodiny. Složení: 100% vepřová želatinaDoplňkové parametry
Kategorie: | Želatiny práškové a plátkové |
---|---|
EAN: | 4008726245107 |