Kniha Péct dokáže každý (Dominique Ansel) /D_0042110
Kód: 9788024269924Detailní popis produktu
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique. Počet stran: 352 Vazba: pevná Jazyk: český Rok vydání: 2020
Časopis Torty od mamy 2/2023 /D_6492
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
78,30 Kč bez DPH
94,70 Kč
Časopis Torty od mamy 1/2023 /D_8095
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
78,30 Kč bez DPH
94,70 Kč
Časopis Torty od mamy 1/2024 /D_6495
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
89,60 Kč bez DPH
100,30 Kč
Kniha The best of Apetit II. - 150 sladkých receptů /D_0276368
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
523,10 Kč bez DPH
585,90 Kč
POSLEDNÍ KUSY
V AKCI
Mjam Taart! podzim 2012
MÁME NA SKLADĚ
(1 ks)
205,90 Kč bez DPH
249,10 Kč
Kniha Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake (Dana Tuháčková) /D_5774
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
520,50 Kč bez DPH
583 Kč
Časopis Torty od mamy 2/2022 /D_6981
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
67,90 Kč bez DPH
82,20 Kč
Časopis Torty od mamy 4/2022 /D_8047
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
67,90 Kč bez DPH
82,20 Kč
Časopis Torty od mamy 3/2023 /D_6493
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
78,30 Kč bez DPH
94,70 Kč
Časopis Torty od mamy 4/2023 /D_2017000034490
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
78,30 Kč bez DPH
87,70 Kč
V AKCI
Helenčino pečení - Bezlepkové recepty
MÁME NA SKLADĚ
(1 ks)
217,90 Kč bez DPH
263,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář