Detailní popis produktu
Škrobový hydrolyzát (oligosacharid) vyrobený enzymatickou hydrolýzou z pšeničného škrobu.
Je vhodný jako potravinářské zahušťovadlo, nosič práškových směsí, zvyšuje viskozitu systémů na bázi vody, je vhodný jako plnidlo a zahušťovadlo tukových bází, emulguje tuky ve vodných systémech.
Obzvláště vhodný pro výrobu zmrzliny.
zcukření DE 18+-1%.
Info o produktu
Měrná jednotka:
bal - 25 kg/pytel
Skladování:
v suchu
Dávkování:
dle potřeby
Země původu:
Česká republika
Kód:
AMZ103
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrové polevy - fondán |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
.png)