Směs SANDRA Red Velvet 0,5 kg - červený korpus

Kód: 18640
1 hodnocení
120 Kč –59 %
Depositphotos 135824946 m 2015
120 Kč –59 % 49 Kč / ks 43,80 Kč bez DPH
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cukr, pšeničná mouka, pšeničný škrob, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina), emulgující složka (emuglátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučněné mléko), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), sušený vaječný bílek, barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9%, aroma, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy vaječného žloutku a lupinové mouky.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1191 kJ/284 kcal, tuky 14 g (z toho nasycené 9,1 g), sacharidy 34 g (z toho cukry 23 g), bílkoviny 4,6 g, sůl 0,4 g

Trvanlivost: 12/2023

 

Kompletní směs pro výrobu dortových korpusů Red Velvet, tedy speciálních litých hmot s typicky červenou barvou. Vhodný nejen na dorty ale i na řezy či drobné cukroví.

Spotřeba hmoty - z 1 kg směsi je možné připravit korpus průměru cca 24 cm.

Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch.

Použití: 500 g  Sandra Velvet,  325 g vody  90 g oleje. Všechny suroviny spojíme a necháme asi 5 minut bobtnat. Potom šleháme při nejpomalejší rychlosti 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence.

Těsto rozetřeme do připravené formy a vložíme do trouby vyhřáté na 175°C. Pečeme asi hodinu, zkusíme špejlí. Doporučujeme péct v nízkých navážkách - tzn. např. upéct 2x 500g hmoty. Peče se lépe než např. 1 kg hmoty naráz.

Propagační brožura, rady a tipy ke stažení ZDE: Dort sandra velvet

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: