SweetArt gelové aroma do potravin Vanilka (200 g) /D_BARG19
Kód: 6427281103963Detailní popis produktu
Gelové aroma pro potravinářské použití. Složení: aromatizační přípravky, voda, nosič: propylenglykol (E1520), zahušťovadlo: xanthanová guma (E415), konzervant: benzoan sodný (E211) Dávkování: 3-5 g/kg
Ochucovací pasta žvýkačka 120g - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(12 ks)
134,80 Kč bez DPH
151 Kč
Práškové aroma do potravin Fractal - Vlašský ořech (30 g) /D_8088
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
139,60 Kč bez DPH
156,30 Kč
V AKCI
Aroma do potravin (20 ml) Griotte /D_55020
MÁME NA SKLADĚ
(3 ks)
27,40 Kč bez DPH
33,10 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Mandle hořká /D_55044
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
25,70 Kč bez DPH
28,80 Kč
SweetArt gelové aroma do potravin Rum (200 g) Trvanlivost do 06/2024! /D_BARG17
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
153,70 Kč bez DPH
172,10 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Pomerančové /D_55054
MÁME NA SKLADĚ
(4 ks)
35,30 Kč bez DPH
42,70 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Broskvové /D_55010
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
25,70 Kč bez DPH
31,10 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Mandle sladká /D_55046
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
25,70 Kč bez DPH
31,10 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Višňové /D_55066
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
27,60 Kč bez DPH
33,40 Kč
Práškové aroma do potravin Fractal - Karamel Toffee (30 g) /D_8086
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
139,60 Kč bez DPH
156,30 Kč
SweetArt gelové aroma do potravin Vlašský ořech (200 g) Trvanlivost do 07/2024! /D_BARG27
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
153,70 Kč bez DPH
172,10 Kč
Aroma do potravin 20ml - Medové - AROCO | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(7 ks)
34,20 Kč bez DPH
38,30 Kč
Práškové aroma do potravin Fractal - Jahoda (30 g) /D_8085
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
139,60 Kč bez DPH
156,30 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Lískooříškové /D_55040
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
46,70 Kč bez DPH
52,30 Kč
Práškové aroma do potravin Fractal - Malina (30 g) /D_8084
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
139,60 Kč bez DPH
156,30 Kč
Aroma do potravin (20 ml) Kokosové /D_55038
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
27,60 Kč bez DPH
33,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář