Ztužovací směs Naturally Creamy, Agrimontana 1 kg/sáček
Detailní popis produktu
Hotová prášková směs na stabilizaci a zahuštění krémových a ovocných krémů neutrální chuti. Přípravek je určen pro výrobu profesionálních cukrářských krémů a restauračních dezertů (vařených v troubě na vodní lázni).
Činí zákusky odolné vůči mrazu, bez zničení konzistence a struktury.
Výrobky ihned po rozmrazení, si zachovají vlastnosti, jako by byly čerstvě vyrobené.
Ve většině případů se používají chemicky upravená zahušťovadla a modifikované škroby.
Naturally Creamy je přírodní produkt nejvyšší kvality složením z výběrového pektinu a nativního rýžového škrobu, který nepochází z geneticky modifikovaných surovin.
Škrob byl získán pouze mechanicky bez použití hydroxidu sodného.
Naturally Creamy se aktivuje při teplotě 85°C a při 4°C začne houstnout.
Složení: Dextróza, rýžový škrob, želírující látka: pektin.
Alergeny: Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj (včetně laktózy).