Čokoláda Agricacao Bianco Blond 35% bílá s karamelem, pecky 1 kg/sáček

928,10 Kč / ks 828,70 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
30.9.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
928,10 Kč / ks
3 - 9 ks = sleva 3 %
900,30 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
881,70 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Čokoláda Agricacao Bianco Blond 35% bílá s karamelem, pecky 1 kg/sáček
Q1O9100101 0
Novinka

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda s karamelem nebo karamelové toffee od Agricacao z řady Gourmet. Obsahuje vysoký podíl nejkvalitnějšího kakaového másla a karamelu, s nádechem vanilky Bourbon. Bianco Blond je mistrovským dílem bílé čokolády obohacené o výrazné, máslové tóny karamelového toffee. Tento unikátní výrobek vyniká jemnou vůní a výjimečnou univerzálností, díky čemuž si získal oblibu jak u amatérů, tak i u profesionálních mistrů.
Ať už si jej vychutnáte samotný v podobě elegantních tabulek, nebo jej použijete do sofistikovaných receptů, jako jsou pěny (moussy), krémy a ganache, Bianco Blond nabízí luxusní zážitek, který pozvedne jakýkoli dezert. Není vhodný na pečení.
Tento vynikající recept byl vytvořen ve spolupráci s Julienem Dechenaudem, věhlasným čokolatiérem, který je oslavován pro své oddání řemeslu a inovacím. Působící ve Vincennes ve Francii Dechenaud vybudoval svou reputaci na výrobě čokolád, které spojují tradici s moderním pojetím. Jeho práce odráží neochvějný závazek k kvalitě – pečlivě vybírá suroviny, aby vytvářel výrobky, které potěší smysly. Jako vášnivý řemeslník Dechenaud svým vlivem na Bianco Blond zajistil, aby každé sousto představovalo dokonalou rovnováhu chuti a textury, což dokazuje jeho mistrovství v propojování klasických technik s moderním šarmem.
Složení: Kakaové máslo 35 %, cukr, karamelový prášek 20 % (odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ syrovátka, cukr, MÁSLO), sušené odstředěné MLÉKO, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní extrakt vanilky Bourbon, sůl.
Kakaová sušina: minimálně 35 %.
Alergeny: obsahuje mléko a výrobky z něj. Může obsahovat stopy sóji a suchých skořápkových plodů.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-20°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00639-1

Podobné produkty

Carla Pravá mléčná čokoláda 32% (0,5 kg) ♡
279,30 Kč
✅ SKLADEM
2024000002145
2484250b6160e8049e53e22d7eabe0d6
Novinka
264 Kč
MÁME NA SKLADĚ
5410522556209
953a1b7b643f35b372e98d7e76639e09
8720512695588
2306 cokolada chocolat mlecna 36 universo pecky 5 kg sacek alu
MOI-CAR231C-5
Tmavá mléčná belgická čokoláda 2,5 kg Arriba 39%
1 908 Kč
✅ SKLADEM
5410522515077
Callebaut Pravá mléčná čokoláda 33,6% (1 kg)
770,10 Kč
✅ SKLADEM
5410522513479
2552 cokolada mlecna single origin ecuador 36 pecky 5 kg sacek alu
MOI-CAR260C-5
Hořká belgická čokoláda 2,5 kg Madagaskar 67,4%
2 096,40 Kč
✅ SKLADEM
5410522514117
2543 cokolada mlecna extra children i do fontan 36 38 pecky 5 kg sacek alu
MOI-CAR240C-5
Belgická čokoláda ARABESQUE bílá 29 % 300 g
141,10 Kč
✅ SKLADEM
999708
Callebaut Mléčná čokoláda - Power 41 - 2,5 kg
1 599,60 Kč
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
5410522535334
2546 cokolada mlecna single origin ecuador 36 pecky 1 kg sacek alu
MOI-CAR260C-1