Čokoláda Ruby extra 35% (pecky) 1 kg/sáček alu
Detailní popis produktu
#ShowMore#
Výběrová čokoláda made in Italy. Rubínová čokoláda je druh čokolády, který poprvé vyrobila švýcarsko-belgická firma Barry Callebaut v roce 2017. Někdy bývá uváděna jako „čtvrtý druh čokolády“, vedle mléčné, hořké a bílé.
Má tmavě růžovou barvu. Rubínová čokoláda se vyrábí z rubínových kakaových bobů, ze kterých je možno dostat růžový prášek a vyrobit čokoládu tmavě růžové barvy. Chuť rubínové čokolády bývá popisována jako mírně sladká, mírně kyselá, připomínající chuť lesních plodů.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, čokoládová hmota, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní vanilkový extrakt.
Celkový obsah tuku: 36%, obsah kakaa: 35%
Vhodná do náplní, na čokoládové tabulky, do krémů a jako poleva.
Temperační teploty: rozehřívání: max 43°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4°C.
Info o produktu
| Kategorie: | Čokolády bílé, karamel a ruby |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)