Detailní popis produktu
Dávkování: 80 g Riflex powder neutral, 320 g cukru, 800 g vařící vody Použití: Smíchejte Riflex powder neutral s cukrem, přidejte vroucí vodu, rychle promíchtejte metlou, aby nevznikly hrudky. Směs přiveďte opět k varu, krátce povařte a poté přímo použijte na výrobky. Složení: cukr, želírující látky: karagenan E407, karubin E410, regulátory kyselosti: kyselina citronová E330, citráty sodné E331, maltodextrin. Může obsahovat stopy vajec, mléka, sóji a ořechů. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1219 kJ/288 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 67,5 g (z toho cukry 65,1 g), vláknina 9 g, bílkoviny 0 g, sůl 4,5 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Agar a želatina |
---|---|
EAN: | 8594217874247 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.