Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Německý marcipán Lubeca 52% 1kg

Kód: CSG-MML014
Neohodnoceno
Značka: LUBECA
288,40 Kč / ks 257,50 Kč bez DPH 28,80 Kč / 100 g
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Marcipán s 52%  středomořskými mandlemi,  bez laktózy, bez lepku, veganské, vyrobený marcipánovou továrnou Lübeck z Minden & Bruhns.

Polotovar pro další zpracování, např. pro vaření a pečení, nebo jen pro občerstvení.

Je méně sladký, díky vysokému obsahu mandlí a proto je vhodný zejména jako náplň do pralinek nebo jiných dezertů. 

Přidáním moučkového cukru v poměru 1:1 můžete vyrobit chuťově výborné sladké přízdoby, figurky.

Složení:  Mandle 52%, cukr, voda, invertní cukrový sirup, ethanol.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1725 kJ/413 kcal, tuky 10,6 g (z toho nasycené 1,1 g), sacharidy 77,2 g (z toho cukry 72,1 g), vláknina 2,2 g, bílkoviny 4 g, sůl 0 g

Vyrobeno v Německu. 

Skladujte v chladu a suchu.

Marcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. Jejich vzájemný poměr není přesně stanoven, ale obecně platí, že čím větší podíl mandlí, tím vyšší jakost marcipánu. Jedna z receptur požaduje například pro základní surovou marcipánovou hmotu nejméně 50 % mandlí a nejvýše 50 % cukru. V méně kvalitních marcipánech mohou být mandle nahrazeny např. burskými nebo lískovými oříšky, kokosem nebo sušeným mlékem, které je používáno zvláště v domácích receptech na „marcipán“. Některé výrobky neobsahují ani minimální podíl mandlí a mandlová chuť a vůně se docilují použitím aromatu.

Marcipán je buď upravován pro přímou spotřebu (do tvaru různých tyčinek, válečků a dalších tvarů), nebo se z něj vyrábějí další výrobky či polotovary (např. ozdoby na dorty)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: