Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

PME forma na čokoládu Zima /D_CM407

Kód: 5060281181039
Neohodnoceno
52,50 Kč / ks 46,90 Kč bez DPH
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozměr formy: 21,5 x 24 cm Materiál: plast Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbonů, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku a to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu - tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: