Cukrářský jarmark - slevy až 99% právě teď na vybranou značku zboží zde: KOUKNOUT NA JARMARK

Želatina vepřová typ A bloom 260 (500 g) ♡

283,60 Kč / ks 253,20 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
16.9.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
283,60 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
277,90 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
275,10 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
269,40 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Želatina vepřová typ A bloom 260 (500 g) ♡
Želatina vepřová typ A bloom 260 (500 g) ♡
Více za méně

Detailní popis produktu

Želatina jedlá - vhodná na výrobu želatinových květin   Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob.   Pro získání přibližně 250 g želatinového gelu je třeba míchat ingredience v tomto poměru: Jemný křehký gel - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypké želatinové směsi Středně pevný gel - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypké želatinové směsi Pevný gel - 250 ml vody a 20 - 25 g sypké želatinové směsi Návod pro přípravu gelu: Odvážené množství želatiny vsypeme do odpovídajícího množství vody a lehce zamícháme.Vždy je lepší použít vodu převařenou, protože voda může vykazovat vysokou trvrdost a tim může dojít k zákalu. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 60-65°C. Rozpouštění urychlíme občasným jemným zamícháním. Po rozpuštění se použije ochucený připravený gel na výrobek (nejlépe v době když již vykazuje částečnou tvorbu gelu). Nejčastější chyby při přípravě gelu Příliš intenzivní míchání - v gelu se vytvoří bublinky. Příliš vysoká teplota vody při přípravě gelu - dojde ke snížení želírujících schopností a tím ke snížení pevnosti gelu. Maximální teplota při přípravě gelu z želatiny je 90°C. Želatina nesmí přejít varem. Ztráta želírovacích schopností se projeví hlavně při opakovaném zhřátí nad 90°C. Želatina je vysoce hodnotná bílkovina získaná částečnou denaturací kolagenu. Podle použitého výrobního procesu je želatina označovaná jako typ A (vyrobená kyselou cestou - vepřová) nebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovězí).

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
EAN: 2017000013877
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Agar 30g Babeta
Více za méně
91,70 Kč
MÁME NA SKLADĚ
8594037361217
Tekutý lesk Food Colours (60 ml) ♡
Více za méně
99,70 Kč
✅ SKLADEM
5902211693659
Isomalt
🇩🇪 Z DOVOZU Více za méně
342,50 Kč
MÁME NA SKLADĚ
4250712306976
FRUTTAMIA GEL na ovocné omáčky 1kg - IRCA
Více za méně
453,90 Kč
✅ SKLADEM
8053908800076
Brix Lyofilizované višně (38 g) ♡
Více za méně
98,40 Kč
✅ SKLADEM
8588006560466
Carla Fondánová poleva 15 kg ♡
Více za méně
1 283,20 Kč
✅ SKLADEM
8595019691308
97fa34c268a6e3e973c774e225b591b3
Novinka Více za méně
81,10 Kč
✅ SKLADEM
5902211691259
Tradiční Lívance Dr. Oetker – Bez kynutí, pro sladké i slané variace
Více za méně
40,30 Kč
MÁME NA SKLADĚ
8595072606486
Callebaut Pravá hořká čokoláda 54,5% (0,4 kg) ♡
Více za méně
300,10 Kč
MÁME NA SKLADĚ
5410522556605
Náplň do dubajské čoikolády pistáciový krém
Více za méně
795 Kč
MÁME NA SKLADĚ
8594002075569
c6f0be7e03f46562e06274c6379c7af1
Novinka Více za méně
97,60 Kč
✅ SKLADEM
5902211691198