Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Belgická čokoláda ARABESQUE hořká Noir 58% 400 g

Kód: 3034026031159
Neohodnoceno
Značka: Zeelandia
167,80 Kč / ks 149,80 Kč bez DPH 42 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (11 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin E322, aroma.

Nutriční hodnoty na 100 g: energie 563 kcal/ 2 254 kJ, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56  g z toho cukry 55,1 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 5,5  g, Sůl  0,2  g. 

Minimální trvanlivost: 02/2025

Cukrářská čokoláda ARABESQUE hořká Noir 58% 400g

Použití: 

rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .

Skvělá čokoláda na:

pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán

Tip na temperování čokolády: 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: