Detailní popis produktu
#ShowMore#
Přírodní cukr sorbitol je jedním z náhradních sladidel. Používá se především jako sladidlo, stabilizátor a zahušťovadlo.
Standardně je používán do čokoládových náplní při výrobě pralinek pro prodloužení trvanlivosti.
Má cca 60% sladivost sacharózy. Nadměrné použití může mít laxatívní účinky.
Sorbitol (glucitol) patří mezi alkoholické cukry (alditoly), v přírodě se vyskytuje v bobulích např. v jeřábu, v hroznovém vínu nebo v dalším ovoci (třešně, švestky, hrušky, jablka), nebo v pšenici a kukuřici.
Info o produktu
Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček
Skladování:
při teplotě 15-20°C v suchu, chladu, na větraném místě, vlhkost 60% max
Dávkování:
Dle použitých receptur
Země původu:
Belgie
Kód:
AMZ200-1
| Kategorie: | Cukry, škroby, pomocné látky |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
.png)