Detailní popis produktu
Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění. - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií. Skladujte v suchu a při teplotě do 25°. Složení: 100% glukózový sirupDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 5998199721064 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Související produkty

Více za méně
MOI-ZBOH04