Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Zdobení na cukroví, dorty - ŽLUTÝ CUKR, Německo 100g /14648

Kód: 4250712346484
BEZ LEPKU DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
58,90 Kč / balení 52,60 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (10 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedinečné zdobení na dorty, dezerty a vánoční cukroví od Cake-Masters, slídový cukr žlutý 100g

Hledáte ten nejzářivější prvek, který promění vaše sladké výtvory v umělecká díla? Představujeme vám jedinečné zdobení na dorty, dezerty a vánoční cukroví od Cake-Masters – slídový cukr žlutý 100g! Tento nevšední produkt přidá vašim dezertům luxusní zlatý nádech a zanechá všechny hosty ohromené.

Nechte se okouzlit jedinečným leskem, který slídový cukr žlutý přináší. Z Německa, země s dlouholetou cukrářskou tradicí, přichází vysoká kvalita značky Cake Masters přímo na váš stůl. Tato pestrá dekorace je uložena v praktické uzavíratelné dóze, která udrží její svěžest a křupavost po dlouhou dobu. Ať už chystáte slavnostní dort nebo zdobíte velikonoční cukroví, tento slídový cukr přidá tomu pravému svátečnímu pocitu ještě více třpytu.

Složení:

Cukr, rostlinný tuk (kokos), barvivo: E 172; Nátěrová látka: šelak.

Nutriční hodnoty na 100g:

energie 1703 KJ / 401 kcal
tuk 0 g / z toho celkem mastné kyseliny 0 g
sacharidy 100 g / z toho cukry 100 g
protein 1,9 g
sůl 0 g
 

Německé dílo cukrářských mistrů

Představte si okamžik, kdy přinesete na stůl mistrovské dílo, které doslova září ve světle svíček. Každý kousek, ozdobený slídovým cukrem žlutým od Cake-Masters, se stává nejen chutným, ale i vizuálně okouzlujícím zážitkem. Složení bez umělých přísad, s použitím přírodního barviva E 172 a nátěrové látky šelak, zajišťuje, že jste si vybrali nejen krásný, ale i kvalitní produkt. Dodejte svým sladkostem ten pravý šmrnc a nechte je vyniknout jako nikdy předtím!

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: