Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Pati Versand modelovací čokoládová bílá 600g /11432

Kód: 4250712314322
Tip BEZ LEPKU DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
242,10 Kč / balení 216,20 Kč bez DPH 40,40 Kč / 100 g
NA OBJEDNÁNÍ, NAPIŠTE NÁM
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dortový fondant rolovaný, vyrobený z bílé čokolády s 20% pravé bílé čokolády (s pravým kakaovým máslem). Ideální pro potahování dortů nebo výrobu dekorativních prvků. Snadno se rozvaluje a snadno se s ním pracuje.

Čokoládový rolovaný fondán PREMIUM PLUS - Náš nejlepší rolovaný fondán pro nejlepší výsledky. Perfektní pro jemnou práci. Náš fondant je extrémně elastický a téměř nikdy se neroztrhne, takže je ideální pro začátečníky. Dorty se dají ještě lépe zakrýt, ozdoby se dají vyrobit ještě snadněji a přitom chutnají méně sladce. Bílá čokoláda dodává fondantu intenzivní čokoládovou chuť jako pravá bílá čokoláda. To vše dokořeněné vanilkovou příchutí.

A pozor! K výrobě byla použita pravá bílá čokoláda. Rolovaný fondán neobsahuje žádné konzervační látky, živočišné složky, emulgátory ani barviva a není citlivý na smetanu. Použitý rostlinný tuk je nehydrogenovaný.

500g vyválených na tenko vystačí na dort o průměru cca 18-22 cm.

Vyrobeno v Německu.

Proč právě tuto potahovací hmotu na dort?

pati

 


Hmotnost produktu: 0,60 kg

Složení: glukózový sirup, cukr, kakaové máslo, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN; přírodní vanilková příchuť. Může obsahovat stopy ořechů a jiných olejnatých semen. Minimálně 18,0 % kakaa.

 

Nutriční informace:

100 g obsahuje v průměru:
energie 1732 KJ / 414 kcal
Tuky 9,6 g / z toho celkem mastné kyseliny 4,8 g
Sacharidy 79,5 g / z toho cukry58,6 g
Protein 1,3 g
Sůl 0 g

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: