Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Zdobení na cukroví, dorty - střední kuličky ZLATÉ, Německo 100g /14654

Kód: 4250712346545
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
101,90 Kč / balení 91 Kč bez DPH 101,90 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (1 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedinečné vánoční zdobení na cukroví a jiné dezerty Cake Masters Cukrové posypky zlaté 100g

Hledáte ten nejzářivější prvek, který promění vaše sladké výtvory v umělecká díla? Představujeme vám jedinečné zdobení na dorty, dezerty a vánoční cukroví od Cake-Masters – slídové zlaté perličky 100g! Tento nevšední produkt přidá vašim dezertům luxusní zlatý nádech a zanechá všechny hosty ohromené.

Složení:

Cukr, glukózový sirup, kukuřičný škrob, rostlinný olej (kokosový, řepkový), potahová látka: šelak; potravinářské barvivo: E 172; uvolňovací činidlo: mastek; emulgátor: lecitin.

Nutriční hodnoty na 100g:

energie 1695 KJ / 399 kcal
tuk 5,2 g / z toho celkem mastné kyseliny 2,5 g
sacharidy 93 g / z toho cukry 83 g
protein 1,9 g
sůl 0 g
 

Jste nadšenými pekaři a milovníky sladkého pečiva, ale někdy se vám zdá, že vaše cukroví a dezerty postrádají ten správný lesk a půvab? Máte pocit, že by vaše vánoční pečení mohlo vypadat ještě okouzlující a sváteční, ale nevíte, jak dosáhnout toho správného efektu? Chcete, aby vaše výtvory na slavnostním stole zaujaly nejen chutí, ale i vizuálně? Přemýšlíte, jak vašim sladkostem dodat ten luxusní vzhled, kterým ohromíte rodinu i přátele?

Německá kvalita

Představte si ten moment, kdy přinášíte na vánoční stůl mísu plnou lákavě vonícího cukroví. Všichni se těší na tu chvíli, kdy si mohou vybrat ten nejkrásnější kousek. Ale když se na pečivo podívají blíže, vidí jen obyčejné cukroví bez toho správného třpytu a glamour. Není to škoda? Vždyť právě ty detaily dělají z obyčejného zákusku skutečný klenot. Máte v rukou šanci proměnit každé cukroví v dílo, které oslní svým vzhledem a dodá slavnostní atmosféře tu pravou třešničku na dortu.

To pravé sladké, přímo pro vás

Nemusíte už déle hledat, protože právě pro vás je tu jedinečné vánoční zdobení na cukroví a jiné dezerty - Cake Masters Cukrové posypky zlaté 100g. Tato malá magická krabička obsahuje zlaté kuličky, které dodají vašemu cukroví ten správný šmrnc a luxusní vzhled. Vyrobené v Německu, tyto kuličky jsou synonymem kvality a elegance. V uzavíratelné dóze si zachovají svůj lesk a krásu až do okamžiku, kdy je posypete na váš slavnostní dezert. Snadné použití a dlouhá trvanlivost z nich dělají praktického pomocníka pro každého pekaře, který chce svým výtvorům dodat to pravé vánoční třpytění. Dejte vašemu pečení zářivý nádech elegance s Cake Masters Cukrové posypky zlaté a užijte si obdivné pohledy a pochvaly, které si vaše pečivo zaslouží.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: