Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Směs na perníkovo - mrkvové korpusy 510g Cake Masters /14736CM vč. marcipánových mrkviček k dekoraci

Kód: 4250712347368
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
190,70 Kč / balení 170,30 Kč bez DPH 37,40 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (2 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balení: 400 g směsi na pečení, 110 g polevy, 11 kousků marcipánových mrkví

Těsto můžete dochutit strouhanou mkrví, vanilkou, rumem, oříšky atd..

Podrobný postup přípravy:  

Dortový korpus

budete potřebovat: 100 g vejce (asi 2 vejce vel. M), 100 g měkkého másla nebo margarínu, 100 ml mléka, 100 g strouhané mrkve; na polevu: 30 ml vlažné vody

Příprava:

Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pečicí směs spolu s mlékem, vejci a máslem dejte do mísy. Vše rozmixujte ručním mixérem nebo stojatým mixérem krátce na nejnižším stupni metličkou, poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšším. Přidejte nastrouhanou mrkev. Hmotu dáme do pekáče (20cm) vyloženého pečicím papírem, uhladíme a pečeme asi 60 minut. Před nanesením polevy a zdobení nechte dort zcela vychladnout.

Polevu uhladíme odváženou vodou a stěrkou nebo nožem rozetřeme na koláč. Po ztuhnutí polevy ozdobte dort marcipánovými mrkvičkami

Složení:

Směs na pečení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, škrob, lněná mouka, prášek do pečiva (difosfáty, kypřící látka uhličitan sodný), zázvor (1%), emulgátory polyglycerolestery mastných kyselin, mono- a diglyceridy mastných kyselin; Perníkové koření, skořice, sůl. Glazurová směs (21,5 %): cukr, LAKTÓZA, škrob, zázvor (1,2 %). 

Marcipánová mrkev: cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný tuk, PŘÍCHUŤ HORKÁ MANDLE (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; Zahušťovadlo: E 414 (arabská guma); POZOROVANÁ PŠENICE MLÉČNÁ, okyselovadlo: E 330 (Kyselina citronová); Carthamus koncentrát, barviva: E 120 (Karmín), E 132 (Indigotin), E 160a (Karoteny). Může obsahovat stopy LEPKU a OŘECHŮ.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1282 KJ / 305 kcal | tuky 11 g / z toho celkem mastné kyseliny 3 g | sacharidy 46 g / z toho cukry 29 g | protein 4,9 g | sůl 0,6 g. 

Návod k přípravě - stručný: budete potřebovat: 100 g vejce (asi 2 vejce vel. M), 100 g měkkého másla nebo margarínu, 100 ml mléka, 100 g strouhané mrkve; na polevu: 30 ml vlažné vody. Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pečicí směs spolu s mlékem, vejci a máslem dejte do mísy. Vše rozmixujte ručním mixérem nebo stojatým mixérem krátce na nejnižším stupni metličkou, poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšším. Přidejte nastrouhanou mrkev. Hmotu dáme do pekáče (20cm) vyloženého pečicím papírem, uhladíme a pečeme asi 60 minut.

Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: