Směs na perníkové vánoční košíčky 350g /18634 Vykouzlete si vánoce již v době adventu
Výhodný nákup:
Detailní popis produktu
Obsah balení: 385 g směsi na kokosové cukroví
Těsto můžete dochutit rumem, citrónem, vanilkou, vánočním kořením. | upečte netradiční vánoční cukroví
Tyto rozmanité dobrůtky zaujmou svou nekompromisní chutí a zajistí příjemné společné chvíle. Jejich příprava je velmi snadná a vyžaduje minimální úsilí, navíc jsou připraveny na večerní nebo slavnostní stůl během okamžiku. Koukněte na fotografie a řekněte, nevypadají tyto perníkové košíčky skvěle? S pomocí směsi na pečení perníkových cupcakes vykouzlíte během chvilky nádherné muffiny s krémovou polevou, zimním kořením a hnědou perníkovou drobenkou.
Podrobný postup přípravy:
Recept
budete potřebovat: 1 vejce, 100 ml oleje, 200 ml mléka, 200 ml smetany 30-35%
Na výrobu těsta: směs, vejce, olej na vaření a 100ml mléka dáme do mixovací nádoby a elektrickým ručním šlehačem nejprve krátce na nejnižším stupni, poté na nejvyšším asi 2 minuty šleháme do krémova. Ušlehanou směs nandejte do pečících košíčků na muffinový plech. Těsto rovnoměrně rozdělte do formičky pomocí 2 polévkových lžic. Košíčky pečte na střední příčce v předehřáté troubě při 160 st. C. Než je vyjmete, zkontrolujte pomocí dřevěné špejle, zda jsou koláče upečené. Po upečení položte koláčky na mřížku, aby vychladly.
Příprava krému: do vysoké mísy dejte smetanový prášek, šlehačku a 100ml mléka. Elektrickým ručním šlehačem (šlehačem) krátce šleháme na nejnižší stupeň, poté na nejvyšší stupeň cca 1-2 minuty, dokud krém neztuhne. Poté krém rovnoměrně stříkejte cukrářským sáčkem za pomocí střední zubaté cukrářské špičky na košíčky. Pokud nemáte k dispozici potřebné náčiní, lze krém nanést za pomoci lžíce, výsledek ale nebude jako na fotografiích.
Tip: Jako alternativu k použití vytlačovacího sáčku můžete jednoduše odříznout roh běžného mrazicího sáčku.
Nakonec košíčky ozdobíme drobenkou z perníku a můžete decentně sypat skořicí nebo vánočním kořením dle vlastní chuti.
Složení:
Může obsahovat stopy LEPKU, VEJCE, MLÉKA, SÓJE a OŘECHŮ.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1594 KJ / 381 kcal | tuky 2,9 g / z toho celkem mastné kyseliny 2,5 g | sacharidy 83 g / z toho cukry 42 g | protein 3,7 g | sůl 1,6 g.
Návod k přípravě - stručný: jedno vejce, 100ml mléka a 100ml oleje + směs vyšlehejte a pečte na 160st. Krém připravte ze 200ml smetany a 100ml mléka + prášku na krém viz balení. Dekorujte přibalenou drobenkou a skořicí. Podrobný návod k přípravě najdete u nás na eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 4002809043406 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.