Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

RUF Směs pro narozeninový dort + krém 425g /17802

Kód: 4002809037696
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
Značka: RUF
182,30 Kč / balení 162,80 Kč bez DPH 42,90 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (5 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Narozeninový dort Flavour je trendem. A jak by to mohlo být realizováno vhodněji než v lahodném koláči? S naší pečicí směsí vytváříme chuť i vizuální zvýraznění: světlé těsto s konfetovým zdobením, bílý krém s typickou vanilkovo-karamelovou příchutí a barevná dekorační směs zajistí zábavu na párty pro malé i velké. Naše nová směs na pečení, která se snadno připravuje a to vše v jednom bezstarostném balení, upoutá pozornost při různých příležitostech, nejen k narozeninám.

Ať už na dětskou narozeninovou oslavu nebo ke kávě - tento barevný dortový výtvor ohromí mlsouny.

Jak na to?

Přidejte 3 vejce a 100 g másla - smíchejte v robotu a pečte do upečení. Poté umíchjte krém s 200 ml mléka a 200 smetany - vše vyšlehejte.

Složení:

Směs na pečení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, prášek do pečiva: okyselovadlo difosforečnany, kypřící látka uhličitany sodné; škrob, PŠENIČNÝ škrob, emulgátory: polyglycerolestery mastných kyselin, mono- a diglyceridy mastných kyselin; kuchyňská sůl, aroma: MLÉKO. Krémový prášek: cukr, glukózový sirup, rostlinné oleje (palmový), modifikovaný škrob, emulgátor estery kyseliny mléčné a mono- a diglyceridů mastných kyselin, MLÉČNÝ protein, jedlá želatina (hovězí), maltodextrin, želírující látka karagenan, aroma (MLÉKO), přírodní příchuť, barva sulfitový louh cukr karamel. Dekor na narozeninový dort (11,6 %): Cukr, PŠENIČNÝ škrob, celý hydrogenovaný slunečnicový olej, koncentrát z: černý rybíz, mrkev, citron, ředkvička, světlice barvířská, spirulina, batáty, řepa; glukózový sirup, kokosový olej, barviva: paprikový extrakt, kurkumin. Colorful Confetti Decor (9,4%): cukr, škrob, palmový tuk, rýžová mouka, barviva: brilantní modř FCF, pravý karmín, kurkumin, karoten; přírodní chuť.

Nutriční informace, 100 g obsahuje v průměru:

energie 1652 KJ / 393 kcal
tuk 15,8 g z toho celkem mastné kyseliny2 g
sacharidy 57,7 g z toho cukry38,2 g
protein 4,6 g Sůl0,7 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: